De transformationele boodschap in dit boek is ontstaan door de diepgaande ervaringen van verwarring, die Milo tijdens zijn ervaringenreis heeft ervaren en doorleeft. Op een zeker moment brak de kern van bewustzijn in zijn hart open en kwam volledig tot bloei. Een diepgaand begrip ontstond over hoe het body & mind-systeem werkt en communiceert met het Gehele leven, dit alles in de ware realiteit van het huidige moment, het Nu.
Op natuurlijke wijze groeide er een overstijgende zienswijze, een benadering vanuit het hart en een volledige bereidheid anderen te dienen naar een vrij onafhankelijk liefdevol nieuw bewustzijn.

 

Het is mijn intentie het begrip over jou in relatie tot het fenomenale Nu, de waarneming van gebeurtenissen in je leven en de specifieke wijze hoe je dat waarneemt te verdiepen naar een diepere dimensie.
We onderzoeken het verstandelijke verhaal, gekoppeld aan een persoonlijke identiteit, wat niet de absolute werkelijkheid is. ‘Dit idee’ geeft je met grote regelmaat een verwarrend, onrustig, emotioneel, ingewikkelde, vervormde realiteit waarin je moet strijden en met onnodige inspanning kwesties moet oplossen.

 

De deur van de waarheid van het eenvoudige ‘Nu’ wordt in dit verhelderende boek geopend, zodat je meer en meer thuiskomt in je innerlijke tempel. Milo zal je begeleiden langs het pad van ontwaken, uit de mistlaag van het lijden. Een diepgaand inzicht over de communicatie met het Bewustzijn wat je in werkelijkheid bent, zal zich onthullen. Praktische toepassingen, oefeningen, meditaties en de sleutels om samen te smelten met je authentieke diepste Zelf in het Nu, worden je aangereikt in dit levensveranderende boek.

Namasté Milo

 

€19,99

bindwijze: Paperback
taal: Nederlands
aantal pagina’s: 256
verschijningsdatum:  september 2019

 

*Bijdrage verzendkosten Nederland €3,50

 

De betalingen gaan bij voorkeur via paypal of creditcard. Mocht je nog geen account hebben, dan kun je heel gemakkelijk bij www.paypal.com/ een account openen.

Mocht je er niet uitkomen laat het ons even weten. Laat je gegevens achter, dan sturen we je de gegevens op van een IBAN bankrekening, zodat je het via Ideal kan overmaken. Zonnige grt ~Milo

Bestel Nu het boek.

Bij het ontvangen van je betaling sturen we het boek naar je toe.

 


Referenties

 

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor het prachtige boek, dat via jou is geschreven.
Ik resoneer er volledig mee.
Het is zo voedend en inspirerend, van kaft tot kaft heb ik het aandachtig gelezen. In 8 dagen tijd.
Af en toe gebeurt mij dit, dat het zo precies klopt.
Harte Groet, Annette