Lieve Allemaal,

Het is mijn hoogste vreugde om velen te inspireren en te helpen ontwaken naar een vrij onafhankelijk liefdevol nieuw bewustzijn. Dit kan via een boek: word wakker in het NU, video´s, quotes, coaching sessies, meditatie - Satsang avonden, het directe pad naar ontwaken op verschillende zaterdagen, webinars en retraites.

Je ontdekt hoe je terugkomt bij je natuurlijke essentie en leert vertrouwen op je innerlijke leiding, zodat deze ervaring je kan begeleiden naar een lichter leven. Graag begeleidt ik je langs het pad van ontwaken naar het diepe doel van onze ervaringenreis. Terwijl je ontwaakt in het huidige moment zal je geest vrediger, stiller en helderder worden. Je krijgt meer overzicht en je innerlijke kracht zal groeien. Je krijgt het vermogen belemmerende gedachtes & emoties te omarmen en te overstijgen. Zijn leringen zijn een krachtige herinnering, dat er in werkelijkheid geen leven buiten dit moment is. De volledig ontwaakte bewustzijnsstaat is nu beschikbaar. Het is niet iets dat in de toekomst gebeurt. Het is niet iets dat we kunnen bereiken, maar realiseren. Het is al hier en nu, beschikbaar om onthuld te worden. 

Nu kreeg ik de inspiratie om a.s. zaterdag 29 augustus met je te verbinden via Zoom online. Mocht je de interesse hebben kun je gratis deelnemen. Het zal 30 minuten per persoon zijn. We verbinden met wie we werkelijk Zijn in het huidige moment. Misschien heb je een vraag die ik voor je kan beantwoorden, zodat je ook daarmee meer in lijn komt met wie je in werkelijkheid bent.

 

Je kunt je hieronder Aanmelden voor de Zoom Meeting ( Vervolgens krijg je een link toegestuurd, waarbij je een kwartier van te voren kan inloggen met een inlogcode op je laptop, computer of mobiel )

Afhankelijk van de aantal aanmeldingen zullen we je voorkeur-tijd meenemen in de afspraak met Milo.

Dankjewel voor je begrip.