In een meeting en of retraite ontmoet je de liefdevolle hartruimte in jezelf, wat het vermogen heeft de dwangmatige verkramping van het conceptuele denken te overstijgen. De meest fundamentele transformatie van je ervaring wordt herkent en herinnerd, waarbij je hart open zal bloeien in het wonderbaarlijke vredige rustvolle bruisende heden. Milo zal je verwijzen en meenemen in de kracht, vrede, gemak en oneindige liefde van het Leven.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Wacht niet op een ander moment. Nu is het moment!       

 

Realiseer je onbegrensde vrijheid, waarbij je bereidheid de sleutel is om een dieper inzicht in je op te laten staan. Tijdens de 'Events' wordt het wakker worden van je bewustzijn mogelijk gemaakt. Inherent hieraan zijn: Aanwezigheid energie voelen-Inzicht-Stilte-Geleide meditatie-Onderzoek-Waarheid-openen van je hartruimte en het Nu doorgronden. 

 

Kom ook naar één van de samenkomsten. Een bijzondere mogelijkheid om de transformationele liefdevolle krachtige Aanwezigheid energie, waar vanuit Milo inzicht geeft, te ervaren.  Een diepgaande wijze waarin je wordt uitgenodigd om tot overgave te komen naar je werkelijke inwaartse waarheid. Voel de vredige ontspanning, de aanvaarding van het huidige moment in zijn volheid. In de meetings met Milo ontstaan inzichten, die ons helpen te begrijpen op het level van het hart, een ontwaakt leven te ervaren. Er zijn geleide meditaties, praktische toepassingen, ruimte voor vraag-en-antwoord en periodes met bruisende levendige stiltes.
We duiken dieper dan het gebruikelijke verstand-spel, waardoor er van binnenuit een frisse helderheid en inspiratie kan ontstaan, waarna het nieuwe bewustzijn geleidelijk in je wezen wordt geopend. We worden wakker in het Nu.
In het fenomenale Nu schijnt het licht van bewustzijn.
Wanneer we werkelijk en wezenlijk dit huidige moment ontmoeten, zal het als een magische sleutel elk gesloten hart openen.

 

 

 

Wat leer je?

-Erkennen en herkennen van het Ego.

-Doorzien en loslaten van het dwangmatig denken.

-Onderscheiden wat wezenlijk waar en niet waar is.

-Diepgaand begrip van het hoofd naar het hart.

-Meer aandacht voor levendigheid voelen.

-Waarheid-symbolen van het Nu. 

-Oefeningen.

-Krachtige meditaties.

-Verschuiven van intellectueel realiseren naar wezenlijk realiseren.

 

 

 

Mocht je nog vragen hebben horen we het graag.

Mailadres: hetnucentrum@gmail.com

 

Zonnige grt,

Milo