Meditatie helpt je het dualisme te overstijgen. Het kan de dimensie van de objectloze staat bereiken, waarbij je losweekt van het conceptualiseren. Je geest wordt kalmer vrij van systemen, spanningen, angsten, verdeeldheid, strijd en streven naar een resultaat. Je komt los van de trekkracht van het ego en laat de denktoestand voor wat het is.

Meditatie hoeft geen vlucht voor het leven te zijn, maar een zelfrealisatieproces waarbij je de geestelijke activiteit de mogelijkheid geeft om tot rust te komen. Je ontmoet het oneindige verenigde veld waar je versmelt in het stille gewaarzijn.

Pure stilte komt uit het hart. Het geeft je het diepere gevoel van het leven terug, waarin je realiseert dat je het alwetende zaadje in je draagt sinds je cellen ooit tot leven kwamen. De herinnering brengt je terug naar het gemak in alle cellen. Een kracht die in je wezen huist en dichterbij is dan je ademhaling. Dit zaadje laat jou tijdens het openbloeien weten en een dieper begrip ervaren, dat je onbegrensd kunt leven.

Ieder kostbaar Nu-moment is een meditatie van zichzelf.
Doe met ons mee en ervaar de kracht van meditatie.

Locatie 

Meditatiehuis Het Zonnelicht met haar prachtige bamboetuin ligt dichtbij het centrum en de Piushaven van Tilburg.

Adres: Lanciersstraat 90G, 5017 CT Tilburg

Kijk voor parkeren op www.hetzonnelicht.nl/parkeren

Heb je vragen laat het ons weten.

www.hetzonnelicht.nl   karin@hetzonnelicht.nl


Bijdrage
Je bijdrage is € 5,- per avond, graag contant betalen bij aanvang.
 

Je bent van harte welkom 19:30 - 21:00 (vanaf 19:00 is de zaal open) op verschillende maandagavonden.

Je kunt hieronder aangeven welke maandagavond(en) je wilt komen.