Satsang Zoom Online met Milo     

                             

                                                  Vrijdagavond

 

                                                          16 april

 

                                                     19:00 - 21:00

 

                             Je kunt je onderaan deze pagina aanmelden

 

Satsang is een samenkomst over Bewustzijn, non-dualiteit, zelfonderzoek en verlichting. Een ontmoeting met je Ware Zelf. Een directe weg naar het inzicht wat je al bent en altijd zal Zijn. Er is een geleide meditatie, ruimte voor zelfonderzoek en vraag en antwoord in de stille Aanwezigheid van het NU.

 

Daar waar de vrijheid van je wezen in je opstaat als een ontastbare kracht.

Milo kijkt ernaar uit om Aanwezigheid met je te delen. Hij leert je hoe je fundamenteel aanwezig kunt worden, wat de sleutel is van ontwaken. Er bestaat niets anders. Wat er ook gebeurt, wat je ook ervaart, voelt, denkt, doet-het is altijd nu. Alles wat je ervaart ervaar je in de ruimtelijke liefdevolle Aanwezigheid van je wezen. Zijn leringen zijn een krachtige herinnering, en dat er in werkelijkheid geen leven buiten dit moment is. De volledig ontwaakte bewustzijnsstaat is nu beschikbaar. Het is niet iets dat in de toekomst gebeurt. Het is niet iets dat we kunnen bereiken, maar realiseren. Het is al hier en nu, beschikbaar om onthuld te worden. Milo begeleidt je langs het pad van ontwaken naar het diepe doel van onze ervaringenreis. Terwijl je ontwaakt in het huidige moment zal je geest vrediger, stil en helderder worden. Je krijgt meer overzicht en je innerlijke kracht zal groeien. Je krijgt het vermogen belemmerende gedachtes & emoties te omarmen en te overstijgen.

 

*Een van de belangrijkste inzichten van Milo’s leer is zijn unieke inzicht in de werking van het body & mind systeem. Je leert hoe je in een juiste  relatie met het ego kunt komen, zodat je kunt ontspannen en de verkramping die je belemmert geleidelijk oplost.

 

In het fenomenale Nu schijnt het licht van bewustzijn wat als een magische sleutel elk gesloten hart openen.

*Donatie

Met de intentie om het voor iedereen mogelijk te maken om deel te nemen is deze Zoom online op basis van donatie.

Dankjewel voor je ondersteuning. Wij waarderen je donatie en het mogelijk maken van deze samenkomst.

Je kunt je bijdrage overmaken naar Bankrekeningnr: NL54ABNA0484513036 t.n.v. H. van Delft onder vermelding van Donatie.

 

Je kunt je hieronder Aanmelden voor de Zoom Meeting ( Vervolgens krijg je een link toegestuurd, waarbij je 10 min van te voren kan inloggen met een inlogcode op je laptop, computer of mobiel )