Retraite in Winterberg

                                                                     23 -27 oktober

We zijn blij je uit te nodigen voor deze transformationele meerdaagse Retraite met Milo. Kom ook naar deze unieke mogelijkheid te berusten en je innerlijk te verstevigen in de levendigheid van de 'Aanwezigheid energie in het huidige moment.'

We betreden innerlijk deze nieuwe energie, een vormloze dimensie in jeZelf wat dieper reikt dan de dwangmatige conceptuele ego-verkramping. In de open ruimte van het Nu ontmoeten we de ware realiteit, het veld van Bewustzijn.                                                           Bewustzijn is een onbeschrijfelijk gevoel wat het denken en het lichaam overstijgt. Het is de ontspannen vrijheid en gelukzaligheid van ons wezen. We hebben het hier over onze natuurlijke staat van Zijn, het ware Zelf. Allemaal benamingen van dat wat onderliggend is aan dat wat wij waarnemen door middel van de vijf zintuigen. Een krachtig liefdevol potentieel veld wat niet te verkrijgen is in de wereld, maar oh zo Aanwezig in iedere seconde in kloktijd in ons gehele leven.

Het is mijn intentie het begrip over jezelf in relatie tot het fenomenale Nu, de waarneming van gebeurtenissen in je leven en de specifieke wijze hoe je dat waarneemt te verdiepen naar een diepere dimensie. We raken bewust van het verstandelijke verhaal en belemmerende gedachtes en overtuigingen, gekoppeld aan een persoonlijke identiteit. Wat niet de absolute werkelijkheid is. ‘De identificatie ermee’, ook wel het ego genoemd, geeft je met grote regelmaat een verwarrend, onrustig, emotioneel, ingewikkelde, vervormde realiteit waarin je moet strijden en met onnodige inspanning kwesties moet oplossen.                   
Inmiddels reageert de denkgeest op een volautomatische en onbewuste wijze. Opgebouwde informatie in het verleden die rondzwemt in het onderbewuste, zorgt voor dwangmatige reflexen op situaties en waarnemingen in je leven. Je ervaart hierin geen volledige vrijheid van je wezen, omdat je innerlijke energiefrequentie wisselt van positief naar negatief. Voortgebracht door de samenwerking met het emotionele lichaam geïnstrueerd door gedachtes en overtuigingen waar je in gelooft.

De ervaringsgerichte realisatie van de waarheid openbaart een begrip en liefde in het hart, waarin oude overtuigingen en conflicten in onszelf geleidelijk verdwijnen in het mysterie van het ongescheiden pure Weten.

Ervaar de directe verbondenheid die  een ware kracht in je op laten staan. Het zorgt voor een overstijgend gevoel die van binnenuit meer en meer leiding, vertrouwen, liefde, vreugde, vrede, kracht en bevrijding geeft.

 

Tijdens deze dagen zullen in de ochtend en avond de sessies / meetings plaatsvinden. De lering zal een combinatie zijn van inzicht, geleide meditaties, praktische toepassingen, ruimte voor vraag-en-antwoord en met bruisende levendige stiltes.

 

In de middag is er een mogelijkheid tot actieve meditatieve (dans) bewegingen - om je te helpen toegang te krijgen tot je levensenergie en deze volledig te laten stromen, en daarmee het huidige moment te betreden. 

 

In de ruimte tussendoor ben je vrij om te wandelen, rusten, genieten van de natuur in de omgeving van het prachtige landschap van Winterberg. Voel wat resoneert, in stilte alleen en laat alles rustig integreren;  En of je te verbinden met andere unieke geïnteresseerden in 'wie we werkelijk Zijn.' We kijken ernaar uit je te ontmoeten in Winterberg.

 

Deelname aan deze retraite is totaal 488,-euro.

Dit is incl 168,- euro voor vier overnachtingen in een 1-persoonskamer en alle vegetarische maaltijden, koffie en thee, waar het centrum voor zorgt. Er zijn enkele 2-persoonskamers, dus als je liever samen met iemand op één kamer verblijft, kun je dat bij je aanmelding kenbaar maken. De prijs per persoon blijft hetzelfde. Elke kamer heeft een douche en toilet. De meeste kamers hebben een eigen balkon en vrij uitzicht over de heuvels. Niet inbegrepen: overige drankjes en versnaperingen.

Vul onderaan je gegevens in het inschrijvingsformulier voor je aanmelding voor deze Retraite. We sturen je een bericht met de betaalgegevens en vragen je 100,- euro aan te betalen. Daarmee is je aanmelding definitief.

 

Praktische informatie:

Locatie: Centrum Savita te Winterberg (Duitsland). 

Op ruim drie uur rijden van Utrecht bevindt zich dit bijzondere centrum, gevestigd in een voormalig sanatorium in het mooie, beboste en bergachtige Sauerland. Het ligt aan de rand van het dorpje Niedersfeld, op ongeveer 8 km vanaf Winterberg. Het is een ideaal gebied om natuurwandelingen te maken. Het terrein is rustig gelegen, grotendeels omringd door bossen. Het ligt op een kruispunt van wandel- en fietswegen. En het is er stil en de lucht is zuiver (Niedersfeld is een officieel luchtkuuroord.)
Als je geen eigen vervoer hebt zijn er verschilende mogelijkheden om te reizen. Met de flixbus of met de trein vanaf Utrecht naar Winterberg (gemiddeld tussen 22,- en 30,-euro p.p. enkele reis). Maar je kunt ook proberen samen te reizen met andere deelnemers door een mededeling te plaatsen op de website. ( stuur hiervoor een berichtje naar hetnucentrum@gmail.com) Voor meer info over het retraiteoord zie www.Savita.nl

 

Dagindeling

 
Woensdag 23 oktober
 
Aankomst vanaf 15:30 - 16:00u
 
18:00-19:15 Diner
 
19:45 Welkom, Sessie Milo
 
 
Donderdag 24 oktober
 
7:45-9:00 Ontbijt
 
10:00-12:30 Sessie Milo
 
13:00-14.00 Lunch
 
15:30-17:00 Actieve bewegingen, meditatie / Dans 
 
18:00-19:15 Diner
 
19:45 Sessie Milo
 
 
Vrijdag 25 oktober
 
7:45-9:00 Ontbijt
 
10:00-12:30 Sessie Milo
 
13:00-14.00 Lunch
 
15:30-17:00 Actieve bewegingen,  meditatie / Dans 
 
18:00-19:15 Diner
 
19:45 Sessie Milo
 
 
Zaterdag 26 oktober
 
7:45-9:00 Ontbijt
 
10:00-12:30 Sessie Milo
 
13:00-14.00 Lunch
 
15:30-17:00 Actieve bewegingen meditatie / Dans 
 
18:00-19:15 Diner
 
19:45 Sessie Milo
 
 
Zondag 27 oktober
 
7:45-9:00 Ontbijt
 
10:00 Sessie Milo
 
13:00-14:00 Lunch
 
14:00-15:00 Check out.
 
 

P.s. De dagindeling is gemaakt om je een indruk te geven. Enige verschuiving is mogelijk in de flow van het huidige moment.