3 Zondagen In                Intensive Retraite Online

                                                  zondag 6 februari / zondag  6 maart / zondag 3 april

 


Het Directe Pad naar Ontwaken met Milo

 

Deze Intensive Retraite Online  ondersteunt en onderzoekt direct de manier waarop je het lichaam voelt en de wereld waarneemt. Milo zal je begeleiden naar het Directe Pad naar Ontwaken d.m.v. het oriënteren van het Zijn. Het Gewaar-Zijn. De Bron van vrede en geluk waar ieder mens continu van moment naar moment naar op zoek is. 

 

Met iedere beweging en elke actie die we nemen, zijn we op zoek en verlangen naar onze ware aard. Op zoek naar vrijheid, ontspanning, liefde, acceptatie, erkenning etc… Dit is echter niet te vinden in de objecten. Het is niet te vinden in de fysieke realiteit. Het is niet te vinden in de waarneming. Het is niet te vinden in lichaam en geest. Inmiddels hebben we dit al ontelbare malen ervaren en velen worden nu geleidelijk wakker uit deze droom. We zijn klaar om ons te richten naar het pad van zelfrealisatie. Een verschuiving naar ruimtelijk Bewustzijn. De Aanwezigheid in het huidige moment.

 

De grootste verschuiving is hoe we in relatie zijn met alle ervaringen, van moment naar moment. In plaats van dit moment aan te nemen en te benaderen als een obstakel, een weerstand en te vechten tegen je huidige ervaring, vluchten we niet langer meer en rusten in het Zijn. Aanwezig in het Nu. Wie of wat vlucht er eigenlijk voor het volledige leven in het Hier en Nu ? Gedachtes vluchten naar de toekomst of verwijzen naar het verleden. Het denken maakt het leven mistig en onrustig. Het laat je geloven in afgescheidenheid.

 

De meditaties, inzichten en dialogen die Milo met je deelt zijn gemaakt om je leven niet langer te laten bepalen door het mentale en en dwangmatige denken. We stappen als het ware uit deze vernauwing in een open ruimte. De open ruimte van Zijn. Dat wat je werkelijk bent voorbij de mind.

 

De Online Video´s kun je na de eerste dag terugkijken tot en met 16 april en de meditaties, de inzichten, oefeningen, praktische leringen, diepgaande stiltes en de sleutels naar je essentiële wezen dieper laten versmelten. Mocht je één dag niet kunnen, kun je ze bekijken wanneer het je beter uitkomt.

 

Zondag 6 februari / Zondag 6 maart /Zondag 3 april

Dagindeling

09:00 - 10:00    Opening: in Stille Aanwezigheid zitten en Zijn

10:00 - 10:30    Thee Pauze

10:30 - 12:30    Sessie

12:30 - 13:30    Lunch Pauze                                                      

13:30 - 15:00    Sessie

15:00 - 16: 00   Integratie Pauze                                                                                           

16:00 - 17:30    Sessie

 

 

Bijdrage voor je deelname aan deze Intensive Retraite voor 3 dagen  is € 275,- bij je aanmelding tot en met zondag 30 januari. ( early bird )

Daarna, bij je aanmelding van 31 jan t/m 5 februari is je bijdrage € 300,-.

 

Doe mee.

Fijn dat je erbij bent.

Vul je gegevens in om je aan te melden.

We sturen je een bericht met de betaalgegevens en bevestiging.

 

 

Deelnemersovereenkomst.

Deelnemers begrijpen dat alle programma's die door Het.Nu.Centrum worden gehost, zullen worden opgenomen voor gebruik door Het.Nu.Centrum.

Het.Nu.Centrum geeft geen verklaringen of garanties met betrekking tot enig voordeel dat kan worden verkregen door het bijwonen van een programma.