Ontwaken tot je ware vormloze natuur. Kom thuis in moeiteloze vrede en geluk.

             Milo helpt je de identificatie met de denkgeest ( de mind ) op te lossen en vrij te worden van lijden.

 

 

Deze Retraite samen met Milo op de prachtige rustgevende locatie ´Centrum Savita´ in Winterberg, is een mogelijkheid om je terug te trekken uit je dagelijkse activiteiten. Door samen te Zijn en gedragen te worden in onze meest innerlijke stille Aanwezigheid, kunnen we de verdieping van zelfrealisatie toestaan om thuis te komen in de zachtheid van wie we in werkelijkheid Zijn. Milo zal de lering vergemakkelijken en je de meest directe weg wijzen naar het herkennen van de onaangeraakte vrijheid van je diepste Zelf, voorbij alle gedachtes, concepten en veronderstellingen. Door je meerdere dagen in het Bewustzijn van de ware realiteit onder te dompelen, is het gemakkelijker om met een kalme en heldere geest je natuurlijke staat van Zijn geleidelijk te belichamen.

 

Tijdens deze dagen zullen in de ochtend en avond de sessies / meetings plaatsvinden. De lering zal een combinatie zijn van inzicht, geleide meditaties, praktische toepassingen, dialogen en bruisende levendige stiltes.

 

In de middag - Aanwezigheid door beweging en Stille Aanwezigheid.

We gebruiken het lichaam als poort voor het spirituele ontwakingsproces. De combinatie van actieve meditatieve (dans) bewegingen,  'do-inn' helpen je toegang te krijgen tot je levensenergie en deze volledig te laten stromen, en daarmee het huidige moment te betreden. Samen een middagwandeling in de rustgevende natuur behoort ook tot de mogelijkheden en zullen we waarschijnlijk afwisselen.                                                  Op de 4e dag - vrijdagmiddag - is er een vrije middag.

 

In de ruimte tussendoor ben je vrij om te wandelen, rusten, lezen, genieten van de natuur in de omgeving van het prachtige landschap van Winterberg. Voel wat resoneert, in stilte alleen of met anderen. Laat alles rustig integreren.

 

We kijken ernaar uit je te ontmoeten in Winterberg.


Dagindeling
1e dag:
15:00 - 16:00 Aankomst (inchecken)
18:00 - 19:00 Avond eten
19:30 - 21:00 Opening Sessie
2e t/m 5e dag: 
08:00 - 09:00 Ontbijt
10:30 - 12:30 Opening Sessie 
13:00 - 14:00 Lunch
14:30 - 16:00 Stilte Aanwezigheid / Aanwezigheid door beweging Op de 4e dag - vrijdagmiddag - is er een vrije middag.
16:00 - 18:00 Ruimte voor wandelen, ontspanning, lezen etc.       
19:30 - 21:00 Avond Sessie
6e dag:
08:00 - 09:00 Ontbijt
13:00 - 14:00 Lunch
14:00 - 15:00 Vertrek (uitchecken)     

Bijdrage voor je deelname aan de 6-daagse Intensive Retraite is € 749,- bij je aanmelding tot en met 3 mei. ( early bird )

Daarna, bij je aanmelding na 3 mei is je bijdrage € 799,- . 

 

Het is inclusief de 'teaching met Milo' en alle vegetarische maaltijden en koffie & thee.

Je verblijft in een eenvoudige 1 - persoonskamer, met douche, toilet, balkon.

Er zijn een aantal 2 - persoonskamers, als je liever samen met iemand op één kamer wil,

horen we het graag. 

 

Als je een nachtje langer wil blijven behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je apart betalen bij Centrum Savita.

Het is handig als je dit van te voren kunt doorgeven om te reserveren.

 

*Overige drankjes - versnaperingen zijn niet inbegrepen.


Bij je aanmelding is er een niet-restitueerbare aanbetaling van € 100,-

 

-De balansdatum is op dinsdag 10 mei 2022 en de uiterste betaaldag van het openstaande bedrag.

-50% van het totaalbedrag wordt gerestitueerd bij annulering vóór 17 mei 2022
-Geen restitutie bij annulering na 24 mei 2022

 


Beddengoed

Centrum Savita vraagt aan de mensen die met de auto komen om zelf hun beddengoed mee te nemen. Dit is een 1-pers. onderlaken,  1- pers. dekbedhoes met sloop en handdoeken. Als bij aankomst blijkt dat je een kamer met een groot bed krijgt, dan zorgen wij voor het onderlaken.          Bij onverwachte omstandigheden kun je bij ons een set huren, voor € 5,- . Kom je met het openbaar vervoer dan krijg je van ons een gratis set.

 

Vervoer

Met de auto.

De afstand vanaf Amsterdam is 335 km. Neem vanaf Oberhausen autobaan richting Hannover. Bij afrit Werl richting Arnsberg, Meschede en Bestwig volgen. Acht kilometer vóór Winterberg ligt Niedersfeld. In Niedersfeld, ter hoogte van de Sparkasse-bank (rechts), gaat u linksaf (Auf der Bernbach) en tweede straat rechts (In der Burbecke). Na ongeveer 1 km verder ziet u links Savita liggen.

 

Met de trein

Wanneer je met de trein naar Winterberg reist, reis je per ICE International. Deze vertrekt in Nederland op station Amsterdam CS, Utrecht CS en Arnhem. Vervolgens rijdt de trein door naar Duitsland waar je twee keer dient over te stappen, namelijk op station Oberhausen en Dortmund. Vanuit Winterberg rijdt er een bus naar Niedersfeld. S 40. Uitstappen halte steinkamp. Daarna meelopen met de rijrichting van de bus naar de hoofdstraat, daar rechtsaf, langs de kerk, daarna weer rechtsaf tussen de bakker en de groenteboer daarna de tweede rechts: in der Burbecke! Deze rechtuit lopen totdat je bij Savita komt.

 

Als openbaar vervoermiddel raden wij aan: www.flixbus.nl

Via internet en creditcard kun je een kaartje bestellen. De opstapplaatsen in Nederland zijn bij de stations in Amsterdam, Utrecht en Arnhem.

We horen niets dan lovende opmerkingen over deze mogelijkheid. De prijs is meestal slechts € 22,00 per rit.

Opgelet: neem altijd je paspoort van huis mee, anders mag je de bus niet op.

 

Meeliften. Als je iemand met je auto wil meenemen, geef dat aan ons door en wij zetten het op de website. Klik: www.savita.nl/contact

 

Locatie & Accommodatie

Centrum Savita
In der Burbecke 15
59955 Winterberg-Niedersfeld
Duitsland
Telefoon: 00-49-2985-9088843
centrumsavita@gmail.com
www.savita.nl

 


Hartelijk dank voor je interesse. Fijn dat je erbij bent

Je kunt hieronder je gegevens invullen om je aan te melden.

Vervolgens krijg je een mailtje en de betaalgegevens toegestuurd.

 

Deelnemersovereenkomst.

Deelnemers begrijpen dat alle programma's die door Het.Nu.Centrum worden gehost, zullen worden opgenomen voor gebruik door Het.Nu.Centrum.

Het.Nu.Centrum geeft geen verklaringen of garanties met betrekking tot enig voordeel dat kan worden verkregen door het bijwonen van een programma.