´De meest waardevolle schat bevindt zich in je wezen´

 

In deze driedaagse retraite zullen we onze directe ervaring verkennen en je ware realiteit van Bewustzijn laten onthullen. Onze bijzondere focus is het lichaam met gevoelens, emoties, gedachtes, herinneringen, verbeeldingen en de waarneming van de wereld, waardoor het onze spiegel en ons pad is om d.m.v. deze ervaringen wakker te worden in ons ware Zijn.

 

In ons dagelijks leven wordt de ervaring in het huidige moment zelden geproefd zoals het Nu is. We luisteren zelden naar zijn directe taal, maar Nu tijdens de retraite ontvouw en bloei je open in zijn natuurlijke oorspronkelijke intelligentie.

 

Ons leven is een weerspiegeling van energie en overtuigingen die we binnenin onze ervaringen hebben. Als we dit begrijpen, verandert de manier waarop we omgaan met de uitdagingen die het leven ons biedt, en worden de uitdagingen poorten naar meer integratie, expansie en groei. Als we door deze poorten gaan, kunnen we ons openstellen voor en meer leven wie we werkelijk zijn. De retraite is een uitnodiging om elkaar te ontmoeten in een aanwezigheidsveld waar deze uitdagingen kunnen worden onderzocht op een manier die het mogelijk maakt de onderliggende problemen te zien, te transformeren en te integreren. 

 

Elke situatie is een mogelijkheid om dieper te gaan dan het verhaal.  

 

De Sessies met Milo zijn intuïtief, gericht op volledig toestaan en doorvoelen van de ervaring in aanwezigheid, zonder oordeel of agenda. Tevens verkennen we de waarheid door experimenteel het zelfonderzoek toe te staan, waarbij je loskomt van de identificatie met je denkgeest. Deze eenvoudige manier is toegankelijk voor iedereen en ondersteunt het transformationele proces van spiritueel ontwaken.

 

Deze dagen zijn 1-op-1 sessies met Milo op een accommodatie die je zelf kunt kiezen. Bijvoorbeeld een hotel met 2 overnachtingen aan zee of in de natuur ergens in Nederland. Voel je vrij om je plek te kiezen.

 

De eerste dag komen we samen rond de middag en starten we onze sessie. Daarna kun je rustig inchecken en relaxen. Aan het eind van de middag is er een sessie voor het avondeten.  In de avond is er een avondmeditatie. De tweede en de derde dag is er in de ochtend na het ontbijt een ochtendsessie. De sessies zullen over het algemeen in de natuur zijn. We kunnen wandelen en tussen de middag samen lunchen.  Daarna relaxen en laten integreren.            De tweede dag aan het eind van de middag hebben we een sessie. In de avond een avondmeditatie. De derde dag na het ontbijt en uitchecken hebben we een sessie, lunchen we samen en daarna een afsluitende wandeling / sessie. We bewegen mee waar we zijn en wat er verschijnt in het moment.

 

Bijdrage voor deze retraite is € 1250,- .

Dit is inclusief:

-2 x Lunch 

-10 video´s met opnames van Milo tijdens Satsangs, Retraites en Online bijeenkomsten. ( 1 jan 2022 beschikbaar )

-1,5 uur Zoom Online Coaching ( naderhand )

 

Niet inbegrepen: Accommodatie, Overnachtingen, Ontbijt, Diner etc.

 

Dit jaar is er nog een mogelijkheid voor een Privé Retraite met Milo. 

-  7 -15 december

In deze periode (s) kun je 3 dagen kiezen wanneer het je uitkomt.

Van te voren hebben we een kennismakingsgesprek via Zoom Online.

Vul hieronder je gegevens in, dan plannen we een Zoom Online en kunnen we de Privé Retraite afspreken.

Heb je een ander voorstel mail gerust naar hetnucentrum@gmail.com