De transformationele boodschap in dit boek is ontstaan door de diepgaande ervaringen van verwarring, die Milo tijdens zijn ervaringenreis heeft ervaren en doorleeft. Op een zeker moment brak de kern van bewustzijn in zijn hart open en kwam volledig tot bloei. Een diepgaand begrip ontstond over hoe het body & mind-systeem werkt en communiceert met het Gehele leven, dit alles in de ware realiteit van het huidige moment, het Nu.
Op natuurlijke wijze groeide er een overstijgende zienswijze, een benadering vanuit het hart en een volledige bereidheid anderen te dienen naar een vrij onafhankelijk liefdevol nieuw bewustzijn.

 

Het is mijn intentie het begrip over jou in relatie tot het fenomenale Nu, de waarneming van gebeurtenissen in je leven en de specifieke wijze hoe je dat waarneemt te verdiepen naar een diepere dimensie.
We onderzoeken het verstandelijke verhaal, gekoppeld aan een persoonlijke identiteit, wat niet de absolute werkelijkheid is. ‘Dit idee’ geeft je met grote regelmaat een verwarrend, onrustig, emotioneel, ingewikkelde, vervormde realiteit waarin je moet strijden en met onnodige inspanning kwesties moet oplossen.

 

De deur van de waarheid van het eenvoudige ‘Nu’ wordt in dit verhelderende boek geopend, zodat je meer en meer thuiskomt in je innerlijke tempel. Milo zal je begeleiden langs het pad van ontwaken, uit de mistlaag van het lijden. Een diepgaand inzicht over de communicatie met het Bewustzijn wat je in werkelijkheid bent, zal zich onthullen. Praktische toepassingen, oefeningen, meditaties en de sleutels om samen te smelten met je authentieke diepste Zelf in het Nu, worden je aangereikt in dit levensveranderende boek.

Namasté Milo

 

€19,99

bindwijze: Paperback
taal: Nederlands
aantal pagina’s: 256
verschijningsdatum:  september 2019

 

*Bijdrage verzendkosten Nederland €3,50

 

De betalingen gaan bij voorkeur via paypal of creditcard. Mocht je nog geen account hebben, dan kun je heel gemakkelijk bij www.paypal.com/ een account openen.

Mocht je er niet uitkomen laat het ons even weten. Laat je gegevens achter, dan sturen we je de gegevens op van een IBAN bankrekening, zodat je het via Ideal kan overmaken. Zonnige grt ~Milo

Bestel Nu het boek.

Bij het ontvangen van je betaling sturen we het boek naar je toe.

 


Referenties

 

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor het prachtige boek, dat via jou is geschreven.
Ik resoneer er volledig mee.
Het is zo voedend en inspirerend, van kaft tot kaft heb ik het aandachtig gelezen. In 8 dagen tijd.
Af en toe gebeurt mij dit, dat het zo precies klopt.
Harte Groet, Annette 


Ontwaak in en als je ware vormloze natuur. Kom thuis in moeiteloze vrede en geluk. Milo helpt je de identificatie met de denkgeest ( de mind ) op te lossen en vrij te worden van lijden.

 

Het Directe Pad naar Ontwaken helpt je ware aard te realiseren die verder gaat dan persoonlijke identiteit. Door ongelooflijke diepte en helderheid te brengen in je beoefening van meditatie en zelfonderzoek, helpt het je om je intellectuele begrip van je vormloze zelf om te zetten in directe ervaring. 

 

De Teaching is geworteld in de praktijk en ervaring, niet in theorie of filosofie. Het is ontworpen om je intellectuele begrip om te zetten in directe ervaring.

 

Voor wie is het:

 

Het Directe pad naar Ontwaken is voor jou als je diep in meditatie en zelfonderzoek wilt gaan en je ware, vormloze aard wilt realiseren die verder gaat dan persoonlijke identiteit.

Het is voor jou als je identificatie met de geest ( de mind) wilt oplossen en vrij wilt worden van angst, rusteloosheid, trauma uit het verleden, emotionele pijn en beperkende overtuigingen.


Wat het je helpt te bereiken:

 

Het werk dat we in het programma doen, lost de lagen van weerstand, mentale indrukken/conditionering en valse beperkende overtuigingen op die momenteel je ware aard verduisteren. Je zult duidelijk gaan zien dat de persoon die je voor jezelf houdt een mentale verzinsel is en dat wat je in wezen bent vormloos en vrij is.

 

Je zult je realiseren dat alles wat je gewend bent echt te noemen eigenlijk slechts een verschijning is die in jezelf opkomt en uit niets anders bestaat dan jezelf. Dit besef is geen ervaring, maar een begrip dat rijpt door meditatie en zelfonderzoek.

Als deze helderheid in je ervaring ontstaat, zul je vrij worden van lijden en zul je niet langer geïsoleerd of als een slachtoffer van het universum voelen. Je natuurlijke staat van vrede en geluk zal naar voren komen als de altijd aanwezige achtergrond van je hele ervaring. Alles zal als perfect worden gezien en acceptatie wordt je natuurlijke, moeiteloze houding ten opzichte van wat komt en gaat.

 


-Ken jezelf zoals je bent.
-Wees vrij van angst en bezorgdheid

-Vrij van het mentale lijden
-Verschuiving van dwangmatig naar bewust.
-Los emotioneel trauma, pijn en negativiteit op die verband houden met ervaringen uit het verleden.
-Los emotionele triggers op.
-Voel en ervaar het leven elke dag opnieuw met meer vreugdevolle verwondering.
-Wees blij met hoe het leven op dit moment is.
-Meer duidelijkheid, focus en creativiteit.

 

De bijeenkomsten en retraites van Milo bieden de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in wie of wat je ten diepste bent.

Door middel van geleide meditaties, dialogen en direct te ervaren.

Het meest fundamentele aspect van spiritualiteit is door directe ervaring de aard van iemands Ware zelf te kennen.

We stellen ons open voor dat wat voorbij lichaam, geest, emoties en ervaring ligt;

de pure, oneindige, onveranderlijke open ruimte van bewustzijn waarin alle ervaringen ontstaan.

Verken de non-duale leer en kom thuis in de bron van vrede en geluk waar iedereen naar verlangt.

Milo zal je begeleiden om te verschuiven van de identificatie met de denkgeest, het gescheiden zelf,

naar de vrijheid van eenvoudig Zijn en leven van moment tot moment in Aanwezigheid.

 

De nadruk wordt gelegd op stilte, focus, concentratie , begrip, direct inzicht, directe ervaring, deconstructie van verkeerde ideeën, erkenning van de al altijd aanwezige vrijheid en waardevolle sleutels tot het ontsluiten van ervaringsgerichte realisaties over jezelf.