Online Weekend Retraite

                                                    18 - 19 - 20 februari


 

 

De Online Weekend Retraite met Milo is een mogelijkheid om je volledig te wijden aan de verdieping en ontmoeting met je Ware Zelf. De Online Weekend Retraite ondersteunt en onderzoekt direct de manier waarop je het lichaam voelt  en de wereld waarneemt.               

 

Milo zal je begeleiden naar het Directe Pad naar Ontwaken d.m.v. het oriënteren van het Zijn. Het Gewaar-Zijn. De Bron van vrede en geluk waar ieder mens continu van moment naar moment naar op zoek is. 

 

Een samenkomst over non-dualiteit, zelfonderzoek en verlichting.                      Een directe weg naar het inzicht wat je al bent en altijd zal Zijn.

 

Elke sessie begint met een begeleide meditatie, gevolgd door de mogelijkheid je    te verkennen en de diepere waarheid te ontdekken van moment naar moment. Milo begeleidt je naar het zelfonderzoek. Er is ruimte voor vraag en antwoord in de stille Aanwezigheid van het NU. 

 

Als je een waar verlangen in je hart voelt om de vormloze essentie van je Wezen te ontdekken en daar volledig voor open te gaan, van harte welkom.

 

Online Retraite Schema 

 

Vrijdag 18 feb            Sessie 1     19:30 - 21:30

 

Zaterdag 19 feb        Sessie 1     10:00 - 12:00

                                    Sessie 2     14:30 - 16:30

                                    Sessie 3     19:30 - 21:00

 

Zondag 20 feb          Sessie 1     10:00 - 12:00

                                    Sessie 2     14:30 -16:00

               

 

 

         

Bijdrage voor de deelname aan de Online Weekend Retraite is € 99,- (incl btw) bij je aanmelding tot en met 12 februari. ( early bird )

Daarna, bij je aanmelding van 13 t/m 17 februari is je bijdrage € 115,-. (incl btw)

 

Volledige video-opnames online retraite ( Deelnemers )
Milo raadt je aan om elke Sessie waar je naar luistert terug te kijken, dit om in staat te zijn om de exacte bewoordingen van bepaalde inzichten en directe verwijzingen opnieuw te laten integreren. Dit is meestal nodig om dieper te zinken in onze ware essentie. Deze online retraite heeft 6 sessies met video-opnames die voor de deelnemers zijn te bestellen voor € 55,-. (incl btw)

 

*De video-opnames zullen 2 dagen na dit online weekend beschikbaar zijn. Vanaf dat moment zie je deze verschijnen in je mailbox en zijn ze          12 maanden beschikbaar.

 

Volledige video-opnames online retraite ( Niet-Deelnemers )
Iedereen die niet deelneemt aan deze online weekend retraite, maar een volledige video-opname wenst,

kan deze in de week na de online weekend retraite bestellen voor € 99,-. (incl btw)

( Deze zullen 12 maanden beschikbaar zijn)

 

Doe mee.

Fijn dat je erbij bent.

Vul je gegevens in om je aan te melden.

Zie de twee mogelijkheden.

We sturen je een bericht met de betaalgegevens en bevestiging.


 

 

Deelnemersovereenkomst.

Deelnemers begrijpen dat alle programma's die door Het.Nu.Centrum worden gehost, zullen worden opgenomen voor gebruik door Het.Nu.Centrum.

Het.Nu.Centrum geeft geen verklaringen of garanties met betrekking tot enig voordeel dat kan worden verkregen door het bijwonen van een programma.