Diep van binnen wensen we thuis te komen in het innerlijke rijkdom. In het hart van het Leven. Oftewel de stille ruimte waar we de volledige diepte van ons wezen kennen en van binnenuit de wereld bekijken. Zo kunnen we ons vrij uitdrukken, zonder enige toestemming van buitenaf.

Als je ernaar verlangt verder te gaan dan het verhaal van je leven en meer vrijheid, geluk, gemak een stroming van liefde wenst te ontdekken, dan begeleidt ik je vanuit een diepe vreugde naar de 'directe benadering' van zelfrealisatie. In de open ruimte van Aanwezigheid zal er precies aanbod komen welk geloofsysteem met  overtuigingen en concepten je tegenhouden, om het volle leven te gaan omarmen  en mee te stromen met de ‘flow of life.’ Je kunt me vragen stellen die belangrijk voor je zijn, maar ook zonder vragen verdiepen we en ervaar je het licht van bewustzijn, waarvan je nooit en te nimmer van gescheiden bent geweest.  Deze benadering is gebaseerd op mijn jarenlange oefening, zelfonderzoek en realisatie in het fenemonale Nu, het huidige moment. Het zuivere bewustzijn waarin alles verschijnt en ook weer verdwijnt, dat wat we ook wel nondualiteit noemen.

 

 

                     1 OP 1 SESSIE

       

  • Realiseer een dieper begrip hoe het emotionele systeem werkt, waardoor er een inspiratie in je opstaat voor de Realiteit van de ervaringen van belemmerende emoties.                                                      
  • Stretch je bewustzijn en ontdek de diepere lagen           voorbij het verhaal.                                                               
  • Ontdek, Onderzoek, Ervaar, Voel en kom thuis in het hart van het Bestaan.                                                            
  • Groei in de waarheid van het Nu.

 

Boek een 1 op 1 sessie.

Bij interesse stuur een mail naar:

hetnucentrum@gmail.com

     

De sessies vinden plaats via Skype.

 

Betalingen zullen plaatsvinden via paypal.

Contant betaling is mogelijk bij individuele sessies.