Ontwaak in een nieuw bewustzijnsperspectief waar vrede, vreugde, verwondering en voldoening jouw nieuwe normaal zullen zijn

 

Het  Webinar Bevat:

  • Twee keer per week live online sessies met Milo waar je ook vragen kunt stellen middels een chatfunctie
  • Toegang tot al het reeds opgenomen en groeiend videomateriaal uit de  Online serie
  • Speciaal opgenomen oefeningen en wakkere meditaties voor integratie in je dagelijks leven
  • Ruimte om je ervaringen te delen met andere leden
  • 1 gratis uitzending per maand voor niet-leden, uitgebreid lidmaatschap (10 nieuwe video's per maand) kost €9,95 per maand (elk moment opzegbaar)

 

Laat Milo je begeleiden naar
een wakker en waardevol leven

 

 

 

“Transformeer van overleven naar leven van je volste potentieel”

 

 - Milo

 

Velen van ons leven in de greep van destructieve gedachten, dwangmatige gedragspatronen, angst, twijfel en zelfafwijzing. Onmachtig hieruit te komen en innerlijke rust te vinden. Geluk zelfs. Anderen hebben al heel veel overwonnen, maar verlangen naar dat laatste stukje… die stap naar het echt leven van het leven waarvoor je geboren bent.

De online serie is speciaal hiervoor gecreëerd. Hier vind je de structurele begeleiding, nieuwe input, gelegenheid tot vragen stellen en gelijkgestemden om dit proces van ontwaken te begrijpen, te oefenen en je ervaringen te delen met anderen.

Ontwaken in een nieuw bewustzijnsperspectief zal je leren de dingen anders te ervaren dan je altijd deed. Het zal je helpen af te stemmen op je innerlijke flow en daarmee creativiteit opwekken. Je relaties nieuwe impuls geven en je hart openen daar waar het zich eerder moest sluiten om te beschermen. Het zal je rust brengen en helderheid in situaties die voorheen lastig waren. Maar het zal je ook terug in verbinding brengen met de wereld om je heen en jou onderdeel daarvan maken op een manier die zowel jou als de wereld zullen voeden.

De online serie is bedoeld om je te begeleiden in dit proces en dat te doen in een frequentie die je stimuleert door te rollen en niet terug te vervallen.