Meeting

              'Leef in het NU'

                     

                      vrijdag 20 december

                                         

Er komt een zeker moment in ons leven dat ons hart wil openbarsten in de ware realiteit. We hebben genoeg geproefd van destructieve gedachtes en herhalende concepten.
Ieder heeft een ander verhaal, een ander pad, een ander thema, andere omstandigheden wat zich allemaal ontvouwt in het fenomenale Nu. Een ervaringenreis wat tevens de bestemming is. Wereldwijd trappen we echter nog steeds in de val van de identificatie met het denken. Tegelijkertijd is er iets wat ons roept, en dat is de ontdekking van het Nu, waarbij we verder reiken dan de persoonlijke identiteit met zijn gedachtes. Kom je ook naar deze meeting, verkennen in wie je werkelijk bent? Ontspan in het bad van de Levende Aanwezigheid, oftewel het Nu. Laat je inspireren en leer te leven in Nu. Het allerbelangrijkste wat nodig is om verlost te raken van het lijden en een diepe intimiteit met het totale leven te herenigen.

 

-Wat is het Nu?
-Wat is de belangrijkheid van het Nu?
-Hoe kunnen we de oude energie, ook wel ego genoemd transcenderen?
-Hoe voelt - het Nu?
-Hoe Leven we bewust in het Nu?

Vanuit een warm welkom zal Milo deze avond begeleiden naar een dieper inzicht. Er is ruimte voor stilte, vraag-antwoord sessies, oefeningen en/of voorbeelden met aanwezigen.

Wanneer:
Vrijdag 20 december van 19:30 - 22:00 uur ( Het is fijn als je een kwartier van te voren aanwezig kunt zijn. Tussendoor is er een pauze)

Waar:

Het Zonnelicht
Lanciersstraat 90G
5017 CT Tilburg


Met dank aan Karin de Leeuw, www.hetzonnelicht.nl

Bijdrage: 20 euro 

(graag contant bij aanvang)

Aanmelden Meeting:

Vul hieronder je gegevens in.

Graag bij het bericht* vermelden dat je aanmelding voor de meeting is, hartelijk dank.