Satsang met Milo     

                                                                                in Tilburg 

                                                                       Vrijdag 26 November

                                                                              19:30 - 21:30

                                                                                     € 20,-     

     

                                                                                                 

 

Satsang is een samenkomst over Bewustzijn, non-dualiteit, zelfonderzoek en verlichting. Een ontmoeting met je Ware Zelf. Een directe weg naar het inzicht wat je al bent en altijd zal Zijn. Er is een geleide meditatie, ruimte voor zelfonderzoek en vraag en antwoord in de stille Aanwezigheid van het NU.

 

Daar waar de vrijheid van je wezen in je opstaat als een ontastbare kracht.

Milo kijkt ernaar uit om Aanwezigheid met je te delen. Hij leert je hoe je fundamenteel aanwezig kunt worden, wat de sleutel is van ontwaken. Er bestaat niets anders. Wat er ook gebeurt, wat je ook ervaart, voelt, denkt, doet-het is altijd nu. Alles wat je ervaart ervaar je in de ruimtelijke liefdevolle Aanwezigheid van je wezen. Zijn leringen zijn een krachtige herinnering, en dat er in werkelijkheid geen leven buiten dit moment is. De volledig ontwaakte bewustzijnsstaat is nu beschikbaar. Het is niet iets dat in de toekomst gebeurt. Het is niet iets dat we kunnen bereiken, maar realiseren. Het is al hier en nu, beschikbaar om onthuld te worden. Milo begeleidt je langs het pad van ontwaken naar het diepe doel van onze ervaringenreis. Terwijl je ontwaakt in het huidige moment zal je geest vrediger, stil en helderder worden. Je krijgt meer overzicht en je innerlijke kracht zal groeien. Je krijgt het vermogen belemmerende gedachtes & emoties te omarmen en te overstijgen.

 

*Een van de belangrijkste inzichten van Milo’s leer is zijn unieke inzicht in de werking van het body & mind systeem. Je leert hoe je in een juiste  relatie met het ego kunt komen, zodat je kunt ontspannen en de verkramping die je belemmert geleidelijk oplost.

 

In het fenomenale Nu schijnt het licht van bewustzijn wat als een magische sleutel elk gesloten hart openen.

Locatie:

Meditatiehuis Het Zonnelicht, Lanciersstraat 90G, 5017 CT Tilburg.

Met dank aan de organisator Karin de Leeuw voor het mogelijk maken van deze satsang op deze prachtige locatie.

 


Je kunt je hier aanmelden.

 

 

 

Deelnemersovereenkomst.
Deelnemers begrijpen dat alle programma's die door Het.Nu.Centrum worden gehost, zullen worden opgenomen voor gebruik door Het.Nu.Centrum. Het.Nu.Centrum geeft geen verklaringen of garanties met betrekking tot enig voordeel dat kan worden verkregen door het bijwonen van een programma.