ONTWAKEN NAAR JE ESSENTIE  (WEBINAR)          VRIJDAG 29 MEI 19:30       €0,00

 

Doe mee met deze gratis online webinar om je te helpen te ontwaken. Je ontdekt hoe je terugkomt bij je natuurlijke essentie en leert vertrouwen op je innerlijke leiding, zodat deze ervaring je kan begeleiden naar een lichter leven. Milo begeleidt je langs het pad van ontwaken naar het diepe doel van onze ervaringenreis. Terwijl je ontwaakt in het huidige moment zal je geest vrediger, stiller en helderder worden. Je krijgt meer overzicht en je innerlijke kracht zal groeien. Je krijgt het vermogen belemmerende gedachtes & emoties te omarmen en te overstijgen. Zijn leringen zijn een krachtige herinnering, dat er in werkelijkheid geen leven buiten dit moment is. De volledig ontwaakte bewustzijnsstaat is nu beschikbaar. Het is niet iets dat in de toekomst gebeurt. Het is niet iets dat we kunnen bereiken, maar realiseren. Het is al hier en nu, beschikbaar om onthuld te worden. 

 

We beginnen de webinar met een meditatie. Milo onthuld de afgescheidenheid die we wellicht ervaren en hoe we dat kunnen overbruggen naar een gevoel van vrede, versterking en verbinding. Ook is er ruimte voor vraag en antwoord.

 

Je kunt je hier Aanmelden voor de Webinar via ´Zoom.´ ( Vervolgens krijg je een link toegestuurd, waarbij je een kwartier van te voren kan inloggen met een inlogcode )