Meditatie Online

                              Zelfrealisatie / Zijnsoriëntatie

                                                                                                        

                                                                                   Wekelijks     

                                             Maandag - Woensdag - Donderdag t/m 3 maart

                                                                                             Je kunt elke dag aanmelden

 

      In de ochtend van 8 -9 uur en in de avond van 20:00 - 21:00  zal Milo op maandag, woensdag en donderdag live

meditaties,  inzichten, oefeningen, praktische leringen, diepgaande stiltes en de sleutels naar je essentiële wezen geven.

De meditaties zijn ongeveer tussen de 45 - 60 min per keer.

Voor Info voor onder andere de maandplanning van de Meditaties Online:

                                          

                                             


                               ´De meest waardevolle schat bevindt zich in je wezen´

 

 

De meditatie online met Milo ondersteunt en onderzoekt direct de manier waarop je het lichaam voelt en de wereld waarneemt. Milo zal je begeleiden naar het Directe Pad naar Ontwaken d.m.v. het oriënteren van het Zijn. Het Gewaar-Zijn. De Bron van vrede en geluk waar ieder mens continu van moment naar moment naar op zoek is. 

 

Met iedere beweging en elke actie die we nemen, zijn we op zoek en verlangen naar onze ware aard. Op zoek naar vrijheid, ontspanning, liefde, acceptatie, erkenning etc… Dit is echter niet te vinden in de objecten. Het is niet te vinden in de fysieke realiteit. Het is niet te vinden in de waarneming. Het is niet te vinden in lichaam en geest. Inmiddels hebben we dit al ontelbare malen ervaren en velen worden nu geleidelijk wakker uit deze droom.    We zijn klaar om ons te richten naar het pad van zelfrealisatie. Een verschuiving naar ruimtelijk Bewustzijn. De Aanwezigheid in het huidige moment.

 

De grootste verschuiving is hoe we in relatie zijn met alle ervaringen, van moment naar moment. In plaats van dit moment aan te nemen en te benaderen als een obstakel, een weerstand en te vechten tegen je huidige ervaring, vluchten we niet langer meer en rusten in het Zijn. Aanwezig in het Nu. Wie of wat vlucht er eigenlijk voor het volledige leven in het Hier en Nu ? Gedachtes vluchten naar de toekomst of verwijzen naar het verleden. Het denken maakt het leven mistig en onrustig. Het laat je geloven in afgescheidenheid.

 

De meditaties en inzichten die Milo met je deelt zijn gemaakt om je leven niet langer te laten bepalen door het mentale en dwangmatige denken. We stappen als het ware uit deze vernauwing in een open ruimte. De open ruimte van Zijn. Dat wat je werkelijk bent voorbij de mind.

 

De kracht van de Zoom Online meditaties in de ochtend en avond zal geleidelijk je mind laten zinken in de oceaan van Bewustzijn. Een diepgaande mogelijkheid om los te weken van de identificatie met de mind en thuis te komen in je natuurlijke wezenlijke Zelf.

 

Wekelijks zijn er in de ochtend en in de avond live meditaties met Milo van 45 - 60 minuten tussen de aangegeven tijden, Milo zal je inzicht en uitleg geven. Vervolgens wordt je begeleidt naar je directe ervaring. Het realiseren van de ervaringen binnenin de open ruimte  van het BewustZijn.

Er zijn dus 2 meditaties per dag mogelijk op Maandag - Woensdag - Donderdag.

 

De herhaling van het directe subtiele Zien zal de kracht van Aanwezigheid, de levendigheid, de vrede, ontspanning en de vrijheid van je moeiteloze Ware Zelf laten openbloeien. Tegelijkertijd, tijdens het proces van zelfrealisatie kunnen er golven van weerstand, gevoelens en overtuigingen los borrelen.  Je zal steeds dieper begrijpen en experimenteel ervaren, dus niet als informatie, waar alle ervaringen van gemaakt zijn.                                                                                                            

Vanuit waar observeer je alles ?

Je begint te beseffen vanuit het ware heldere Zien, dat oncomfortabele gevoelens niet langer meer een probleem vormen.

 

De wekelijkse meditaties zijn zonder dialoog of vragen stellen. Op donderdagavonden om de twee weken is hier wel een mogelijkheid voor. Zie de tijden in het schema van de planning van de evenementen. Je kunt dan vragen stellen en is er de mogelijkheid voor dialoog met Milo.

 

Voor je deelname vanaf 8 meditaties in de maand, kun je de meditatie-video´s waar je aan deel hebt genomen, dagelijks terugkijken gedurende deze maand. Als je bijvoorbeeld vanaf de 15e van de maand meedoet, kun je tot de volgende 15e van de maand de video´s terugkijken. De videolink is dus 1 maand in totaal geldig, vanaf het moment van je deelname van je 1e meditatie-dag.

 

Voor je deelname vanaf 16 meditaties in de maand, kun je de meditatie-video´s waar je aan deel hebt genomen, dagelijks terugkijken gedurende deze maand + 2 weken na de laatste dag van je meditatie. Als je bijvoorbeeld vanaf de 15e van de maand meedoet, kun je tot de volgende 15e van de maand de video´s terugkijken + 2 weken daarna.  De videolink is dus 6 weken in totaal geldig, vanaf het moment van je deelname van je 1e meditatie-dag.

 

Bereidheid, interesse en aandacht zijn de ingrediënten om de kern van je essentie te laten openbloeien. Voel je de impuls en interesse om je toe te wijden aan Zelfrealisatie en Zijnsoriëntatie d.m.v. de Meditatie Online  of andere bijeenkomsten met Milo, dan ben je van harte welkom.

 

Bijdrage voor je deelname


Meditatie Online Prijs
2 Meditaties € 18,00 ( € 9,00 per meditatie)
1 Satsang op Donderdagavond om de twee weken € 16,00
8 Meditaties ( Deelname van 4 - 8 dagen per maand) € 56,00 (€ 7,00 per meditatie)
10 Meditaties ( Deelname van 5 - 10 dagen per maand) € 67,00
12 Meditaties ( Deelname van 6 -12 dagen per maand ) € 78,00
14 Meditaties ( Deelname van 7 - 14 dagen per maand ) € 89,00
16 Meditaties ( Deelname van 8 -16 dagen per maand ) € 100,00 (€ 6,25 per meditatie)
18 Meditaties ( Deelname van 9 - 18 dagen per maand ) € 109,00
20 Meditaties ( Deelname van 10 - 20 dagen per maand ) € 117,00
22 Meditaties ( Deelname van 11 - 22 dagen per maand ) € 124,00
24 Meditaties ( Deelname van 12 - 24 dagen per maand ) € 130,00 (€ 5,50 per meditatie)
De Meditaties zijn per Maand Alle bedragen zijn incl btw

Herhaling:

 

Voor je deelname vanaf 8 meditaties in de maand, kun je de meditatie-video´s waar je aan deel hebt genomen, dagelijks terugkijken gedurende deze maand. Als je bijvoorbeeld vanaf de 15e van de maand meedoet, kun je tot de volgende 15e van de maand de video´s terugkijken. De videolink is dus 1 maand in totaal geldig, vanaf het moment van je deelname van je 1e meditatie-dag.

 

Voor je deelname vanaf 16 meditaties in de maand, kun je de meditatie-video´s waar je aan deel hebt genomen, dagelijks terugkijken gedurende deze maand + 2 weken na de laatste dag van je meditatie. Als je bijvoorbeeld vanaf de 15e van de maand meedoet, kun je tot de volgende 15e van de maand de video´s terugkijken + 2 weken daarna. Doe je vanaf het begin van de maand mee, dan kun je ze de rest van de maand bekijken + 2 weken daarna. De videolink is dus 6 weken in totaal geldig, vanaf het moment van je deelname van je 1e meditatie-dag.

 

Je kunt zelf wekelijks bekijken welke dagen het beste uitkomt.

 

* Als je op de donderdag meedoet, wanneer er satsang is, dan is dit 1 meditatie.                                                                                      Satsang is met meditatie en dialoog met Milo voor eventuele vragen en is van 19:30 - 21:30.

 


Doe mee.

Fijn dat je erbij bent.

Vul je gegevens in om je aan te melden.

We sturen je een berichtje met de betaalgegevens en een bevestiging. Als de betaling bij ons is ontvangen, dan sturen we je een Zoomlink toe.

 


 

 

Deelnemersovereenkomst.

Deelnemers begrijpen dat alle programma's die door Het.Nu.Centrum worden gehost, zullen worden opgenomen voor gebruik door Het.Nu.Centrum.                                   

Het.Nu.Centrum geeft geen verklaringen of garanties met betrekking tot enig voordeel dat kan worden verkregen door het bijwonen van een programma.