Woensdag 24 November

Zelfrealisatie / Zijnsoriëntatie Online

19:30 -21:30

 

Milo zal je begeleiden naar het Directe Pad naar Ontwaken d.m.v. het oriënteren van het Zijn. Het Gewaar-Zijn.                                                                            De Bron van vrede en geluk waar ieder mens continu van moment naar moment naar op zoek is. 

 

Elke sessie begint met een begeleide meditatie, gevolgd door de mogelijkheid je te verkennen en de diepere waarheid te ontdekken van moment naar moment. Milo begeleidt je naar het zelfonderzoek. Er is ruimte voor vraag en antwoord in de stille Aanwezigheid van het NU. Als je een waar verlangen in je hart voelt om de vormloze essentie van je Wezen te ontdekken en daar volledig voor open te gaan, is dit een unieke mogelijkheid. 

 

Bijdrage voor de deelname aan deze Zoom Online is € 16,-.

 

Het minimum voor deze Zoom Online is € 16,-.  Als je het gevoel en de mogelijkheid hebt een hoger bedrag over te maken voor de ´teaching met Milo´ is dit van harte welkom. Dankjewel voor je ondersteuning. Wij waarderen je donatie en het mogelijk maken van deze samenkomst. Tevens kunnen we dit gebruiken om meerdere mensen te bereiken, te ontdekken wie ze in werkelijkheid zijn.

 

Je kunt je hieronder Aanmelden voor de Zoom Meeting.

 

 

 

Deelnemersovereenkomst.
Deelnemers begrijpen dat alle programma's die door Het.Nu.Centrum worden gehost, zullen worden opgenomen voor gebruik door Het.Nu.Centrum. Het.Nu.Centrum geeft geen verklaringen of garanties met betrekking tot enig voordeel dat kan worden verkregen door het bijwonen van een programma.