Milo voelde als kind al een onnatuurlijkheid van de denkwereld waar wij in opgroeien. Zijn intuïtieve gevoel zei hem iets, maar kwam in het onbegrip van de waterval van emotionele gevoelens terecht. Ik raakte steeds meer verwijderd van het intuïtieve gevoel, waarbij ik overgeleverd was aan de zintuiglijke indrukken van mijn omgevingswereld en de opgelegde informatie. Het voelde alsof ik overspoelt werd door hooggevoelige prikkels waar ik voor weg wilde duiken. Dit ging natuurlijk niet en mijn ervaringenreis werd uiteindelijk een intense lijdensweg.

´Juist het lijden heeft er in mijn beleving op een zeker moment voor gezorgd

klaar te zijn met de kleinerende spelletjes van de denkgeest.´

 

 

Na jarenlang therapeutische shiatsumassage gegeven te hebben, veranderde een krachtige innerlijke impuls voor een ingrijpende innerlijke transformatie. Terwijl ik stopte met de shiatsupraktijk ontdekte ik het Nu, het zuivere bewustzijn wat wij in werkelijkheid Zijn. De komende jaren werden gewijd aan het begrijpen, integreren en verdiepen van die transformatie, wat ervoor zorgde dat de teaching                                         ´Het Directe Pad naar Ontwaken´ geboren werd.

      

Het diepgaande begrip over hoe het lichaam & geest werkt en communiceert met het gehele leven, onthulde van binnenuit op natuurlijke wijze een overstijgende zienswijze. Nu is het Milo´s missie om iedereen te inspireren en te helpen ontwaken naar een vrij onafhankelijk liefdevol nieuw bewustzijn.